Translate

Google+ Followers

Isnin, 27 Januari 2014

TONE EXCEL - JANA PENDAPATAN INCOME BERTERUSAN

JOM TUKAR KE PREPAID TONE EXCEL

Kenapa nak tukar kepada tone excel?
soalan bagus...hahaha..kalau korang tukar kepada prepaid tone excel korang berpeluang menang kereta preve 1.6 auto....korang tak nak menang ke? mungkin ini rezeki anda untuk tahun ini.

selain itu, apa istimewanya prepaid tone excel ni?
ok..untuk pengetahuan korang, bila korang top up Rm30 korang akan dapat extra Rm10...kalau korang top up rm50 korang dapat extra kredit rm20. mana ada lagi prepaid lain buat macam tone excel. Kalau korang pakai prepaid lain, xada lah telco tu nak bagi korang sampai rm10 free. Yang ni setiap kali korang top up, korang dapat. 

lagi...kalau korang top up, korang akan terima komisen sebanyak 6%. Korang top up, korang dapat komisen. Pernah dengar telco lain buat macam ni? xda kan? hahaha...ini yang saya kata Prepaid Tone excel mmg bagus.

Dengan tone excel juga korang dapat buat duit setiap bulan. korang xpercaya? korang try la buat.
Setiap kali korang memperkenalkan prepaid Tone Excel kepada family dan kawan2 korang, automatik korang akan dapat komisen rm20 setiap orang. Bukan setakat tu je, setiap kali kwn2 dan family korang top up, korang yang akan dapat duit. Betul ke nie? Betul. Korang tak payah jual top up pun. Duk saje2 je duit masuk dalam akaun bank. Semakin lama semakin banyak. Korang tak nak ke? 


Ini Prepaid Tone Excel saya.






Apa kata anda jadi sebahagian dari kami? selagi anda masih berada di  tingkat atas, mudah saja untuk anda raih pendapatan yang tinggi pada masa hadapan. 

nak bukti?

pendapatan lumayan Tunetalk Toneexcel


Ini adalah akaun pengguna Prepaid Tone Excel dari tahun 2010...itu sebab kita perlu bermula dari sekarang. Sampai bila kita nak jadi pemerhati kepada orang yang berjaya? Sedangkan kita boleh bermula sekarang dan akan menjadi orang yangb berjaya pada masa hadapan.

klik di sini untuk maklumat lebih lanjut dan pendaftaran : 
http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=259592

atau msg saya 01118788971

atau whatapp saya 0179085289


saya tak paksa anda sertai, cuma saya nak anda berani mencuba dan isi duit poket korang dengan duit hasil Prepaid Tone Excel. 


Jumaat, 10 Januari 2014

PEPLUM REBEN, PEPLUM FLOWER DAN PEPLUM ROSSA YANG TERBARU

SAYA UPDATE SEMULA SEMUA BAJU YANG AVAILABLE UNTUK TAHUN 2014...UNTUK SEGALA PERTANYAAN SILA SMS SAYA WANIE 0145288971.
UNTUK ORDER, SILA SMS SAYA BAJU DAN WARNA UNTUK CHECK STOK. TQ :)

PEPLUM REBEN 

HARGA RM155 FREE POS ( AVAILABLE UNTUK SEMINGGU)

MATERIAL = CHIFFON HYCON (FULL LINING)
SIZE = S, M & L
LINGKAR DADA = S (90CM), M (92CM) & L (96CM)
LEBAR BAHU = S (36), M (38CM - 40CM) & L (42CM - 44CM)
PANJANG BAJU =S (63CM), M (65CM) & L (67CM)
PANJANG LENGAN = S (60CM), M (62CM) & (66CM)
PANJANG SKIRT = S (100), M (102CM) & L (104CM)
LINGKAR SKIRT = S (100CM), M (102CM) & 104CM









PEPLUM ROSSA

RM155 FREE POS (AVAILABLE HANYA SATU MINGGU)

MATERIAL = CHIFFON HYCON (FULL LINING)
SIZE = S, M & L
LINGKAR DADA = S (90CM), M (92CM) & L (96CM)
LEBAR BAHU = S (36), M (38CM - 40CM) & L (42CM - 44CM)
PANJANG BAJU =S (63CM), M (65CM) & L (67CM)
PANJANG LENGAN = S (60CM), M (62CM) & (66CM)
PANJANG SKIRT = S (100), M (102CM) & L (104CM)
LINGKAR SKIRT = S (100CM), M (102CM) & 104CM








PEPLUM FLOWER

RM160 FREE POS

MATERIAL = CHIFFON HYCON (FULL LINING)
SIZE = S, M & L
LINGKAR DADA = S (90CM), M (92CM) & L (96CM)
LEBAR BAHU = S (36), M (38CM - 40CM) & L (42CM - 44CM)
PANJANG BAJU =S (63CM), M (65CM) & L (67CM)
PANJANG LENGAN = S (60CM), M (62CM) & (66CM)
PANJANG SKIRT = S (100), M (102CM) & L (104CM)
LINGKAR SKIRT = S (100CM), M (102CM) & 104CM







Ahad, 5 Januari 2014

BISNES TANPA MODAL DAN MASYUKKK

JANA DUIT TANPA MODAL WALAU SATU SEN PUN...XRUGI KALU MENCUBA KERANA SEMUA INI PERCUMA!!!


Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal! Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia.. Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil, Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Tiada tipu muslihat. Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD 25, bersamaan RM 80.00 lebih kurang. Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri... pastu apa lagi? Copy link anda atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, mcm email, tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD 10 atau RM 30.00 lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk akaun terus atau cek (akan dipos terus ke rumah). Kalau dah faham sila klik link di bawah ye. Selamat mencuba..:)

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=237341

Khamis, 2 Januari 2014

JUBAH TERKINI UNTUK PROMOSI HEBAT

PROMOSI AWAL TAHUN!!! 

ANDA BOLEH PILIH 2 BAJU DI DALAM ALBUM INI DENGAN HARGA HANYA RM190...FREE POSTAGE...HANYA AVAILABLE UNTUK MINGGU INI SAHAJA...TAMAT PROMOSI 10/1/2014..SAPE CEPAT DIA DAPAT!!






P/S : UNTUK ORDER ATAU PERTANYAAN BOLEH MSG KE NO INI...0145288971...TQ :)

Rm220 free pos


Material : chiffon with full linning (bersulam serta manik)

Saiz : xs,(36),s (38) m(40) l (42) xl(44) xxl(46) xxxl(48) xxxxl(50) xxxxxl(52) xxxxxxl(54)
































 






















 


p/s : sms saya untuk pertanyaan 0145288971

JOM TUKAR KE PREPAID TONE EXCEL

Kenapa nak tukar kepada tone excel?
soalan bagus...hahaha..kalau korang tukar kepada prepaid tone excel korang berpeluang menang kereta preve 1.6 auto....korang tak nak menang ke? mungkin ini rezeki anda untuk tahun ini.

selain itu, apa istimewanya prepaid tone excel ni?
ok..untuk pengetahuan korang, bila korang top up Rm30 korang akan dapat extra Rm10...kalau korang top up rm50 korang dapat extra kredit rm20. mana ada lagi prepaid lain buat macam tone excel. Kalau korang pakai prepaid lain, xada lah telco tu nak bagi korang sampai rm10 free. Yang ni setiap kali korang top up, korang dapat. 

lagi...kalau korang top up, korang akan terima komisen sebanyak 6%. Korang top up, korang dapat komisen. Pernah dengar telco lain buat macam ni? xda kan? hahaha...ini yang saya kata Prepaid Tone excel mmg bagus.

Dengan tone excel juga korang dapat buat duit setiap bulan. korang xpercaya? korang try la buat.
Setiap kali korang memperkenalkan prepaid Tone Excel kepada family dan kawan2 korang, automatik korang akan dapat komisen rm20 setiap orang. Bukan setakat tu je, setiap kali kwn2 dan family korang top up, korang yang akan dapat duit. Betul ke nie? Betul. Korang tak payah jual top up pun. Duk saje2 je duit masuk dalam akaun bank. Semakin lama semakin banyak. Korang tak nak ke? 


Ini Prepaid Tone Excel saya.






Apa kata anda jadi sebahagian dari kami? selagi anda masih berada di  tingkat atas, mudah saja untuk anda raih pendapatan yang tinggi pada masa hadapan. 

nak bukti?

pendapatan lumayan Tunetalk Toneexcel


Ini adalah akaun pengguna Prepaid Tone Excel dari tahun 2010...itu sebab kita perlu bermula dari sekarang. Sampai bila kita nak jadi pemerhati kepada orang yang berjaya? Sedangkan kita boleh bermula sekarang dan akan menjadi orang yangb berjaya pada masa hadapan.

klik di sini untuk maklumat lebih lanjut dan pendaftaran : 
http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=259592


saya tak paksa anda sertai, cuma saya nak anda berani mencuba dan isi duit poket korang dengan duit hasil Prepaid Tone Excel. 




JOM SHOPPING DULU


SCALLOP LOVER

RM70 FREE POS

free size fit to L














FREE SIZE...PM SAYA UNTUK PERTANYAAN 0145288971