Translate

Google+ Followers

Selasa, 3 Mac 2015

tudung neolofa borong murah 2015

TUDUNG BORONG DENGAN HARGA PALING MURAH!! TERUS DARI KILANG...whatapps wanie 0145288971




Instant Lofa Silang 
20 helai RM300 free pos
10 helai RM170



Inner neck anti tembam

20 helai RM100 free pos 
10 helai RM70 free pos



Instant Zebra 

20 helai RM330 free pos
10 helai rm200 free pos

Instant aariana ros 

20 helai RM400 free pos 
10 helai RM250 free pos


Instant Lofa Twist 

20 helai RM250 free pos
10 helai RM180 free pos



Instant Lofa Chiffon Terus 

20 helai RM260 free pos 
10 helai RM190 free pos
\

Instant Lycra Iris Idayu 

20 helai RM260 free pos
10 helai RM180 Free pos 





Halfmoon Princes Crown 
20 helai RM320 free pos


Instant Lofa Cotton 

20 helai RM290 free pos 



Instant Cotton Damia Kids 

20 helai RM230 free pos




Instant lofa 2muka 

20 helai RM320 free pos 



Instant Iris Idayu Kids 

20 helai RM240 free pos 





Instant Diana Halk 

20 helai RM350 free pos 


Isnin, 2 Mac 2015

PROMOSI BULAN MARCH HANYA RM80 KEBAWAH



Promosi untuk bulan march!! untuk harga yang lebih murah!! RM75 SEPASANG










EM236-106 (DRESS+OUTER+SHAWL)
BROWN | NAVY | MUSTARD | DARK PINK
PRICE : RM75 termasuk pos



SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
MATERIAL : COTTON+LYCRA

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:35cm Sleeve:54cm Length:88cm Bust:90cm
Dress: Waist:50-84cm Length:141cm Bust:92cm










EM19-105

MUSTARD | GREEN | DARK PINK | DARK GREEN | TOSCA | PINK | KHAKI | RED

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS+OUTER+SHAWL
MATERIAL : LYCRA+CHIFFON










EM224-106

PURPLE | BLUE | BROWN | MAROON | PINK | GREEN

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS + OUTER + SHAWL
MATERIAL : COTTON (OUTER) + LYCRA (MAXI DRESS+SHAWL)

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:36cm Sleeve:54cm Length:90cm Bust:90cm
Dress: Waist:40-80cm Length:143cm Bust:84cm







EM495-118

LIGHT BLUE | GREEN | PINK | BLUE

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : TOP+SKIRT , BF FRIENDLY
MATERIAL : LYCRA

MEASUREMENTS :
Top: Shoulder:36cm Sleeve:59cm Waist:64-86cm Length:58cm Bust:92cm
Skirt: Waist:56-100cm Length:99cm







EM 257-106

BLUE

Isnin, 27 Januari 2014

TONE EXCEL - JANA PENDAPATAN INCOME BERTERUSAN

JOM TUKAR KE PREPAID TONE EXCEL

Kenapa nak tukar kepada tone excel?
soalan bagus...hahaha..kalau korang tukar kepada prepaid tone excel korang berpeluang menang kereta preve 1.6 auto....korang tak nak menang ke? mungkin ini rezeki anda untuk tahun ini.

selain itu, apa istimewanya prepaid tone excel ni?
ok..untuk pengetahuan korang, bila korang top up Rm30 korang akan dapat extra Rm10...kalau korang top up rm50 korang dapat extra kredit rm20. mana ada lagi prepaid lain buat macam tone excel. Kalau korang pakai prepaid lain, xada lah telco tu nak bagi korang sampai rm10 free. Yang ni setiap kali korang top up, korang dapat. 

lagi...kalau korang top up, korang akan terima komisen sebanyak 6%. Korang top up, korang dapat komisen. Pernah dengar telco lain buat macam ni? xda kan? hahaha...ini yang saya kata Prepaid Tone excel mmg bagus.

Dengan tone excel juga korang dapat buat duit setiap bulan. korang xpercaya? korang try la buat.
Setiap kali korang memperkenalkan prepaid Tone Excel kepada family dan kawan2 korang, automatik korang akan dapat komisen rm20 setiap orang. Bukan setakat tu je, setiap kali kwn2 dan family korang top up, korang yang akan dapat duit. Betul ke nie? Betul. Korang tak payah jual top up pun. Duk saje2 je duit masuk dalam akaun bank. Semakin lama semakin banyak. Korang tak nak ke? 


Ini Prepaid Tone Excel saya.






Apa kata anda jadi sebahagian dari kami? selagi anda masih berada di  tingkat atas, mudah saja untuk anda raih pendapatan yang tinggi pada masa hadapan. 

nak bukti?

pendapatan lumayan Tunetalk Toneexcel


Ini adalah akaun pengguna Prepaid Tone Excel dari tahun 2010...itu sebab kita perlu bermula dari sekarang. Sampai bila kita nak jadi pemerhati kepada orang yang berjaya? Sedangkan kita boleh bermula sekarang dan akan menjadi orang yangb berjaya pada masa hadapan.

klik di sini untuk maklumat lebih lanjut dan pendaftaran : 
http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=259592

atau msg saya 01118788971

atau whatapp saya 0179085289


saya tak paksa anda sertai, cuma saya nak anda berani mencuba dan isi duit poket korang dengan duit hasil Prepaid Tone Excel. 


Jumaat, 10 Januari 2014

PEPLUM REBEN, PEPLUM FLOWER DAN PEPLUM ROSSA YANG TERBARU


Promosi untuk bulan march!! untuk harga yang lebih murah!! RM75 SEPASANG










EM236-106 (DRESS+OUTER+SHAWL)
BROWN | NAVY | MUSTARD | DARK PINK
PRICE : RM75 termasuk pos



SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
MATERIAL : COTTON+LYCRA

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:35cm Sleeve:54cm Length:88cm Bust:90cm
Dress: Waist:50-84cm Length:141cm Bust:92cm










EM19-105

MUSTARD | GREEN | DARK PINK | DARK GREEN | TOSCA | PINK | KHAKI | RED

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS+OUTER+SHAWL
MATERIAL : LYCRA+CHIFFON










EM224-106

PURPLE | BLUE | BROWN | MAROON | PINK | GREEN


SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS + OUTER + SHAWL
MATERIAL : COTTON (OUTER) + LYCRA (MAXI DRESS+SHAWL)

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:36cm Sleeve:54cm Length:90cm Bust:90cm
Dress: Waist:40-80cm Length:143cm Bust:84cm



EM495-118

LIGHT BLUE | GREEN | PINK | BLUE


SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : TOP+SKIRT , BF FRIENDLY
MATERIAL : LYCRA

MEASUREMENTS :
Top: Shoulder:36cm Sleeve:59cm Waist:64-86cm Length:58cm Bust:92cm
Skirt: Waist:56-100cm Length:99cm







EM 257-106

BLUE

Ahad, 5 Januari 2014

BISNES TANPA MODAL DAN MASYUKKK

JANA DUIT TANPA MODAL WALAU SATU SEN PUN...XRUGI KALU MENCUBA KERANA SEMUA INI PERCUMA!!!


Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal! Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia.. Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil, Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Tiada tipu muslihat. Tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu komputer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD 25, bersamaan RM 80.00 lebih kurang. Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri... pastu apa lagi? Copy link anda atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, mcm email, tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD 10 atau RM 30.00 lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk akaun terus atau cek (akan dipos terus ke rumah). Kalau dah faham sila klik link di bawah ye. Selamat mencuba..:)

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=237341

Khamis, 2 Januari 2014

DRESS TERKINI UNTUK PROMOSI HEBAT

Promosi untuk bulan march!! untuk harga yang lebih murah!! RM75 SEPASANG









EM236-106 (DRESS+OUTER+SHAWL)
BROWN | NAVY | MUSTARD | DARK PINK
PRICE : RM75 termasuk pos



SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
MATERIAL : COTTON+LYCRA

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:35cm Sleeve:54cm Length:88cm Bust:90cm
Dress: Waist:50-84cm Length:141cm Bust:92cm









EM19-105

MUSTARD | GREEN | DARK PINK | DARK GREEN | TOSCA | PINK | KHAKI | RED

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS+OUTER+SHAWL
MATERIAL : LYCRA+CHIFFON









EM224-106

PURPLE | BLUE | BROWN | MAROON | PINK | GREEN

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)DESC : MAXI DRESS + OUTER + SHAWLMATERIAL : COTTON (OUTER) + LYCRA (MAXI DRESS+SHAWL)
MEASUREMENTS :Cardigan: Shoulder:36cm Sleeve:54cm Length:90cm Bust:90cmDress: Waist:40-80cm Length:143cm Bust:84cm



EM495-118

LIGHT BLUE | GREEN | PINK | BLUE

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : TOP+SKIRT , BF FRIENDLY
MATERIAL : LYCRA

MEASUREMENTS :Top: Shoulder:36cm Sleeve:59cm Waist:64-86cm Length:58cm Bust:92cmSkirt: Waist:56-100cm Length:99cm







EM 257-106

BLUE