Translate

Google+ Followers

Jumaat, 6 Mac 2015

DRESS RM60 TERBARU

DRESS TERBARU!!! WHATAPPS KE 

0145228971 UNTUK ORDER...


EM499-106
RED | KHAKI | BLUE
PRICE : RM60 free pos
SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : BF FRIENDLY , WAISTBAND , +BELT
MATERIAL : COTTON
MEASUREMENTS :
Shoulder:39cm Sleeve:55cm Waist:40-80cm Length:135cm Bust:90cm







Selasa, 3 Mac 2015

tudung neolofa borong murah 2015

TUDUNG BORONG DENGAN HARGA PALING MURAH!! TERUS DARI KILANG...whatapps wanie 0145288971

note: xboleh pilih warna tudung memandangkan direct dari kilang. warna akan dicampur.




Instant Shawl Benang Hitam 

10 helai RM280
20 helai RM350
* Material : Lycra 
* Free pos







Instant Glitter Lycra Kualiti 

10 helai RM280
20 helai RM380
* Material : Lycra 
* FREE POS 










Bawal Satin Corak 

10 helai RM130
20 helai RM180








Instant Magic Plain 


10 helai RM150
20 helai RM200
* Material : Chiffon 
* Free pos 








Instant Syria 2layer 

10 helai RM150
20 helai RM200
* Material : Chiffon 
* Free pos 





Instant Twist 

10 helai RM180
20 helai RM250
* Material : Chiffon 
* Free pos 







Instant cotton crown 

10 helai RM300 
20 helai RM420 
* Material : Cotton 
* Free pos 










Shawl Exlusive Cotton 

10 helai RM160
20 helai RM230
Free pos 
* Material : Cotton Turkey 
* Free pos 




Instant Magic 2tone 

10 helai RM180 
20 helai RM250

* Material : Chiffon
* FREE POS




Instant Hudie 

2 Material : * Lycra * Cotton 
10 helai RM330
20 helai RM450








Instant Ariana Rose Cotton 

10 helai RM280
20 helai RM380

* Material : Lycra Cotton 
* Free pos




Shawl butterfly matahri 
10 helai rm120
Free pos 



Instant Ariana Rose 
20 helai RM400







Halfmoon 3layer

- 20 helai RM250 free pos 




Instant Lofa Silang 


- 20 helai RM300 free pos



Inner neck anti tembam

- 20 helai RM100 free pos 




Instant Zebra 

- 20 helai RM330 free pos


Instant aariana ros 

- 20 helai RM400 free pos 



Instant Lofa Twist 

- 20 helai RM250 free pos




Instant Lofa Chiffon Terus 
- 20 helai RM260 free pos 




Instant Lycra Iris Idayu 

- 20 helai RM260 free pos





Halfmoon Princes Crown 


- 20 helai RM320 free pos


Instant Lofa Cotton 

- 20 helai RM290 free pos 



Instant Cotton Damia Kids 

- 20 helai RM230 free pos




Instant lofa 2muka 

- 20 helai RM320 free pos 



Instant Iris Idayu Kids 

- 20 helai RM240 free pos 





Instant Diana Halk 

- 20 helai RM350 free pos 


Isnin, 2 Mac 2015

PROMOSI BULAN MARCH HANYA RM80 KEBAWAH



Promosi untuk bulan march!! untuk harga yang lebih murah!! RM75 SEPASANG










EM236-106 (DRESS+OUTER+SHAWL)
BROWN | NAVY | MUSTARD | DARK PINK
PRICE : RM75 termasuk pos



SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
MATERIAL : COTTON+LYCRA

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:35cm Sleeve:54cm Length:88cm Bust:90cm
Dress: Waist:50-84cm Length:141cm Bust:92cm










EM19-105

MUSTARD | GREEN | DARK PINK | DARK GREEN | TOSCA | PINK | KHAKI | RED

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS+OUTER+SHAWL
MATERIAL : LYCRA+CHIFFON










EM224-106

PURPLE | BLUE | BROWN | MAROON | PINK | GREEN

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS + OUTER + SHAWL
MATERIAL : COTTON (OUTER) + LYCRA (MAXI DRESS+SHAWL)

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:36cm Sleeve:54cm Length:90cm Bust:90cm
Dress: Waist:40-80cm Length:143cm Bust:84cm







EM495-118

LIGHT BLUE | GREEN | PINK | BLUE

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : TOP+SKIRT , BF FRIENDLY
MATERIAL : LYCRA

MEASUREMENTS :
Top: Shoulder:36cm Sleeve:59cm Waist:64-86cm Length:58cm Bust:92cm
Skirt: Waist:56-100cm Length:99cm







EM 257-106

BLUE

Isnin, 27 Januari 2014

TONE EXCEL - JANA PENDAPATAN INCOME BERTERUSAN

JOM TUKAR KE PREPAID TONE EXCEL

Kenapa nak tukar kepada tone excel?
soalan bagus...hahaha..kalau korang tukar kepada prepaid tone excel korang berpeluang menang kereta preve 1.6 auto....korang tak nak menang ke? mungkin ini rezeki anda untuk tahun ini.

selain itu, apa istimewanya prepaid tone excel ni?
ok..untuk pengetahuan korang, bila korang top up Rm30 korang akan dapat extra Rm10...kalau korang top up rm50 korang dapat extra kredit rm20. mana ada lagi prepaid lain buat macam tone excel. Kalau korang pakai prepaid lain, xada lah telco tu nak bagi korang sampai rm10 free. Yang ni setiap kali korang top up, korang dapat. 

lagi...kalau korang top up, korang akan terima komisen sebanyak 6%. Korang top up, korang dapat komisen. Pernah dengar telco lain buat macam ni? xda kan? hahaha...ini yang saya kata Prepaid Tone excel mmg bagus.

Dengan tone excel juga korang dapat buat duit setiap bulan. korang xpercaya? korang try la buat.
Setiap kali korang memperkenalkan prepaid Tone Excel kepada family dan kawan2 korang, automatik korang akan dapat komisen rm20 setiap orang. Bukan setakat tu je, setiap kali kwn2 dan family korang top up, korang yang akan dapat duit. Betul ke nie? Betul. Korang tak payah jual top up pun. Duk saje2 je duit masuk dalam akaun bank. Semakin lama semakin banyak. Korang tak nak ke? 


Ini Prepaid Tone Excel saya.






Apa kata anda jadi sebahagian dari kami? selagi anda masih berada di  tingkat atas, mudah saja untuk anda raih pendapatan yang tinggi pada masa hadapan. 

nak bukti?

pendapatan lumayan Tunetalk Toneexcel


Ini adalah akaun pengguna Prepaid Tone Excel dari tahun 2010...itu sebab kita perlu bermula dari sekarang. Sampai bila kita nak jadi pemerhati kepada orang yang berjaya? Sedangkan kita boleh bermula sekarang dan akan menjadi orang yangb berjaya pada masa hadapan.

klik di sini untuk maklumat lebih lanjut dan pendaftaran : 
http://www.toneexcel.com/affiliate/index.php?ID=259592

atau msg saya 01118788971

atau whatapp saya 0179085289


saya tak paksa anda sertai, cuma saya nak anda berani mencuba dan isi duit poket korang dengan duit hasil Prepaid Tone Excel. 


Jumaat, 10 Januari 2014

PEPLUM REBEN, PEPLUM FLOWER DAN PEPLUM ROSSA YANG TERBARU


Promosi untuk bulan march!! untuk harga yang lebih murah!! RM75 SEPASANG










EM236-106 (DRESS+OUTER+SHAWL)
BROWN | NAVY | MUSTARD | DARK PINK
PRICE : RM75 termasuk pos



SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
MATERIAL : COTTON+LYCRA

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:35cm Sleeve:54cm Length:88cm Bust:90cm
Dress: Waist:50-84cm Length:141cm Bust:92cm










EM19-105

MUSTARD | GREEN | DARK PINK | DARK GREEN | TOSCA | PINK | KHAKI | RED

SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS+OUTER+SHAWL
MATERIAL : LYCRA+CHIFFON










EM224-106

PURPLE | BLUE | BROWN | MAROON | PINK | GREEN


SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : MAXI DRESS + OUTER + SHAWL
MATERIAL : COTTON (OUTER) + LYCRA (MAXI DRESS+SHAWL)

MEASUREMENTS :
Cardigan: Shoulder:36cm Sleeve:54cm Length:90cm Bust:90cm
Dress: Waist:40-80cm Length:143cm Bust:84cm



EM495-118

LIGHT BLUE | GREEN | PINK | BLUE


SIZE : FREE SIZE (FITS UP TO L)
DESC : TOP+SKIRT , BF FRIENDLY
MATERIAL : LYCRA

MEASUREMENTS :
Top: Shoulder:36cm Sleeve:59cm Waist:64-86cm Length:58cm Bust:92cm
Skirt: Waist:56-100cm Length:99cm







EM 257-106

BLUE